Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλεφωνικές παραγγελίες
|

Οικονομικές ταμειακές μηχανές

7 Προϊόν(τα)

 1. Φορολογική ταμειακή μηχανή INCOTEX 133 της Admate

  299,99 €

  Φορολογική ταμειακή μηχανή αυξημένων δυνατοτήτων με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και διασύνδεση με Γ.Γ.Π.Σ. Η νέα φορολογιακή μηχανή INCOTEX 133 νέων προδιαγραφών με εύκολη τοποθέτηση ρολλού σε μικρές διαστάσεις.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 2. Φορολογική ταμειακή μηχανή E-Cash νέων προδιαγραφών online της Dcr

  300,00 €

  H DCR E-Cash περιέχει ευέλικτο πρωτόκολλο για σύνδεση με εμπορικές εφαρμογές. Μπορεί να συνδεθεί με Η/Υ για λειτουργία της ταμειακής ως φορολόγικός εκτυπωτής καθώς και η δυνατότητα πώλησης, με χρήση της κάρτας συλλογής αποδείξεων. Επίσης η DCR E-Cash έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης Barcode για επιτόπιο έλεγχο από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 3. Φορολογική ταμειακή μηχανή αυξημένων δυνατοτήτων SETTE της Admate

  321,10 €

  Φορολογική ταμειακή μηχανή αυξημένων δυνατοτήτων με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και διασύνδεση με Γ.Γ.Π.Σ. Η νέα φορολογιακή μηχανή ADMATE SETTE νέων προδιαγραφών με εύκολη τοποθέτηση ρολλού σε μικρές διαστάσεις.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 4. Φορολογική ταμειακή μηχανή Euro 50TE mini νέων προδιαγραφών online της Elcom

  332,00 €

  Ρεύματος και μπαταρίας, κατασκευασμένη με τις νέες προδιαγραφές ταμειακών μηχανών του υπουργείου οικονομικών (ΠΟΛ. 1220) Η νέα Elcom Euro 50TE υποστηρίζει την αποστολή στοιχείων προς την ΓΓΠΣ μέσω της ενσωματωμένης θύρας Ethernet ή εξωτερικού GPRS module το οποίο μπορεί να προσαρτηθεί.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 5. Ταμειακή SD-100 νέου τύπου σύνδεση με ΓΓΠΣ της Admin

  347,20 €

  H Admin SD-100 είναι μια αρκετά αξιόλογη ευρωπαική πρόταση στον χόρο των μικρών on-line ταμειακών μηχανών νέου τύπου. Διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη και πάρα πολύ εύκολο τρόπο χειρισμού.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 6. Φορολογική ταμειακή μηχανή MΥ CASH 27 ρεύματος - μπαταρίας της Dcr

  199,64 €

  Η dcr my cash 27 είναι μια οικονομική ταμειακή μηχανή ρεύματος / μπαταρίας πολύ εύκολη στην χρήση με Ελληνικό menu, cherry πλήκτρα και γρήγορη θερμική εκτύπωση.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 7. Φορολογική ταμειακή μηχανή 107 της Spectra

  300,33 €

  Η φορολογική ταμειακή μηχανή SPECTRA 107 με πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσεις, δυνατότητα αποστολής δεδομένω μέσω web καθώς και μικρές διαστάσεις, την καθιστά ιδανική λύση για μικρά καταστήματα.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

7 Προϊόν(τα)

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε οικονομικές ταμειακές μηχανές που έχουμε ξεχωρίσει όχι απλά με κριτήριο το κόστος αλλά τη μέγιστη απόδοση στην κατώτερη τιμή αγοράς. Επιπλέον θα βρείτε ειδικές προσφορές και έξυπνες λύσεις χωρίς έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.