Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλεφωνικές παραγγελίες
|

Φορητές ταμειακές μηχανές

4 Προϊόν(τα)

  1. Φορητή φορολογική ταμειακή μηχανή OLIVETTI OL-3024 της Olivetti

    320,00 €

    Μικρό μέγεθος, αυτονομία μπαταρίας και πολλές νέες δυνατότητες με την υπογραφή της Olivetti. Ακόμα πιο στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή!

    Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

  2. Φορολογική ταμειακή μηχανή Nova της Proline

    370,00 €

    Η φορητή ταμειακή μηχανή PROLINE NOVA με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, έχει πολλαπλές δυνατότητες διασυνδέσεων για ταυτόχρονη χρήση περιφερειακών, καθώς και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου. Αποτελεί την ιδανική λύση για όλες τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και τα υπαίθρια σημεία πώλησης.

    Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

  3. Φορητή φορολογική ταμειακή μηχανή ER-160NET mobile της Acr

    478,45 €

    H ACR ER-160 Net ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των έξυπνων συστημάτων ταμείου! Με ενσωματωμένο Web server η ER-160 Net διαθέτει προεγκατεστημένο λογισμικό λιανικών πωλήσεων δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει εργαλεία που μέχρι σήμερα μόνο μεγάλες επιχειρήσεις είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν.

    Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

  4. Φορητή φορολογική ταμειακή μηχανή PERFECT νέων προδιαγραφών online της Carat

    342,86 €

    Νέα ταμειακή μηχανή με έγκριση για υπαίθριες αγορές. Τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για τη σύνδεση της ταμειακής με το Taxis.

    Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

4 Προϊόν(τα)

Οι φορητές ταμειακές μηχανές έρχονται να καλύψουν τις απαιτητικές συνθήκες εργασίας του πλανόδιου επιχειρηματία ή του ειδικού χώρου που απαιτεί τη συχνή μετακίνηση της. Με τη δυνατότητα προγραμματισμού για τις ανάγκες της επιχείρησης σας και κύρια χαρακτηριστικά την αντοχή, τη στιβαρότητα της κατασκευής και την αυτονομία μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.