Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλεφωνικές παραγγελίες
|

Καταμετρητές κερμάτων

9 Προϊόν(τα)

 1. Καταμετρητής - διαχωριστής κερμάτων CS – 80 E της Pro

  199,64 €

  Ο Pro CS-80E είναι ένας entry level καταμετρητής κερμάτων του Ευρώ με δυνατότητα batch count και ευρύχωρα coin trays και batch count. Μετρήστε και ξεχωρίστε τα κέρματα σας με την αξιοπιστία της PRO Intell Γερμανίας.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 2. Καταμετρητής / διαχωριστής κερμάτων CS – 80 E + Printer με θερμικό εκτυπωτή της Pro

  353,40 €

  Η γνωστή συσκευή καταμέτρησης κερμάτων απο την Pro Intell Γερμανίας με θύρα σύνδεσης RS-232 (Serial) και θερμικό εκτυπωτή για την εκτύπωση ανάλυσης του ποσού και των τεμαχίων της διαδικασίας καταμέτρησης.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 3. Καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων CCS – 980 της Acr με LCD Display

  394,32 €

  Καταμετρήστε κέρματα του Euro εύκολα και γρήγορα με αυτόν τον πολύ ανθεκτικό καταμετρητή κερμάτων. Η συσκευή διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτεί η σύγχρονη καταμέτρηση Start /Stop, Batch count (Παύση εργασιών της μηχανής όταν τα κέρματα φτάσουν στον προκαθορισμένο αριθμό). Ο δίσκος καταμέτρησης είναι μεταλλικός γεγονός που τον καθιστά ιδιέταιρα αξιόπιστο για μεγάλα ποσά.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 4. Καταμετρητής κερμάτων βαριάς χρήσης PRO CS – 200 A για όλα τα νομίσματα

  508,40 €

  Στιβαρή κατασκευή απο ατσάλι, και μοτέρ βαριάς χρήσης με βιομηχανικούς ιμάντες εγγυάται την ταχύτητα και την αξιοπιστία της καταμέτρησης κερμάτων ευρώ. Η μηχανή μπορεί να ρυθμιστεί για όλα τα κέρματα ανεξαρτήτως νομίσματος και χώρας καθώς δύναται να καταμετρά μάρκες για καζίνο κ.α.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 5. Καταμετρητής - διαχωριστής κερμάτων Procoin PRC – 100 αναγνωρίζει όλα τα νομίσματα με ρύθμιση

  744,00 €

  Μεταλικός καταμετρητής κερμάτων βαρέως τύπου. Καταμετρήστε κέρματα με πολύ μεγάλη ταχύτητα και την υπογραφή του Γερμανικού οίκου Procoin.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 6. Καταμετρητής - διαχωριστής και ανιχνευτής γνησιότητας κερμάτων ACR CCS – 6000 με ενσωματομένο θερμικό εκτυπωτή και θύρα Reject

  3.224,00 €

  Τραπεζικός καταμετρητής υψηλών προδιαγραφών με alloy sensors. Ο εν λόγω καταμετρητής είναι σχεδιασμένος για τις πιo απαιτητικές εφαρμογές καταμέτρησης, διαλογής και ανίχνευσης πλαστότητας κερμάτων σε πολύ υψηλή ταχύτητα. Διαθέτει θερμικό εκτυπωτή που τυπώνει κατόπιν εντολής απο τον χρήστη, πλήρες αναλυτικό report με τα αποτελέσματα της καταμέτρησης (τεμάχια ανα κέρμα, συνολικά ποσά και αξίες). Διαθέτει θύρα σύνδεσης με ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και συνοδευτικό λογισμικό για περεταίρω επεξεργασία των αποτελεσμάτων και αναβάθμιση του λογισμικού του.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 7. Καταμετρητής - διαχωριστής και διαλογέας κερμάτων Procoin PRC – 330

  3.534,00 €

  Καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων τραπεζικού τύπου με δυνατότητα αποβολής πλαστών ή ξένου νομίσματος.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 8. Επιτραπέζιος καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων Cash concepts CCE 416 – 8

  3.658,00 €

  Καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων βαριάς χρήσεως με δυνατότητα εντοπισμού πλαστών ή κερμάτων άλλων χωρών που αποβάλλονται σε ειδική θύρα αποβολής. Η συσκευή προέρχεται απο τον γνωστό οίκο Cash Concepts Europe.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 9. Καταμετρητής - διαχωριστής κερμάτων Multicash MCS E με ανίxνευση πλαστότητας και reject tray

  3.720,00 €

  Έξυπνος καταμετρητής, διαχωριστής κερμάτων με δυνατότητα καταμέτρησης 2 νομισμάτων, ανίχνευση γνησιότητας κερμάτων και δυνατότητα αποβολής των πλαστών ή μή συμβατών κερμάτων σε ξεχωριστό Reject tray.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

9 Προϊόν(τα)

Στο pointofsale θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καταμετρητές κερμάτων, διαχωριστές κερμάτων, ανιχνευτές πλαστών κερμάτων και πάσης φύσεως συσκευές καταμέτρησης.