Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλεφωνικές παραγγελίες
|

Pro Intell

5 Προϊόν(τα)

 1. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων PRO CL-200 Ρεύματος

  81,65 €

  Ανιχνευτής πλαστότητας χαρτονομισμάτων απο την PRO Γερμανίας με δυνατότητα αναβάθμισης.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 2. Καταμετρητής - διαχωριστής κερμάτων CS – 80 E της Pro

  199,64 €

  Ο Pro CS-80E είναι ένας entry level καταμετρητής κερμάτων του Ευρώ με δυνατότητα batch count και ευρύχωρα coin trays και batch count. Μετρήστε και ξεχωρίστε τα κέρματα σας με την αξιοπιστία της PRO Intell Γερμανίας.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 3. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων PRO Moniron Dec Ρεύματος

  80,60 €

  Ο Moniron DEC απο την Pro Intell είναι μια απο τις πιό αξιόπιστες συσκευές ανίχνευσης καθώς διενεργεί φασματική ανάλυση στο υπο έλεγχο χαρτονόμισμα με την τεχνολογία αναγνώρισης Redtooth. Διαθέτει θύρα σύνδεσης με Η/Υ για αναβάθμιση, έχει πιστοποίηση απο την ΕΚΤ καθώς και αναγνωρίζει το νέο νόμισμα των 5 Euro.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 4. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων PRO Moniron Dec Multi Ρεύματος

  153,76 €

  Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων Ευρώ και Δολλαρίων Αμερικής. Το εν λόγω μοντέλο απο την Pro Intell Γερμανίας αναγνωρίζει και ελέγχει χαρτονομίσματα με φασματική ανάλυση Redtooth καθώς δέχεται αναβαθμίσεις για μελλοντικά χαρτονομίσματα και πιστοποίηση απο την ΕΚΤ.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 5. Καταμετρητής κερμάτων βαριάς χρήσης PRO CS – 200 A για όλα τα νομίσματα

  508,40 €

  Στιβαρή κατασκευή απο ατσάλι, και μοτέρ βαριάς χρήσης με βιομηχανικούς ιμάντες εγγυάται την ταχύτητα και την αξιοπιστία της καταμέτρησης κερμάτων ευρώ. Η μηχανή μπορεί να ρυθμιστεί για όλα τα κέρματα ανεξαρτήτως νομίσματος και χώρας καθώς δύναται να καταμετρά μάρκες για καζίνο κ.α.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

5 Προϊόν(τα)

Ψάχνετε προϊόντα Pro Intell Μήν ψάχνετε αλλού - όλα υπάρχουν στο pointofsale.gr. Στην γκάμα προϊόντων του οίκου Pro Intell περιλαμβάνονται Ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων, Καταμετρητές χαρτονομισμάτων, Καταμετρητές κερμάτων και παρεμφερής εξοπλισμός. Στην multisystems αναλαμβάνουμε service και υποστήριξη για όλη τη γκάμα προιόντων της Pro Intell.