Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλεφωνικές παραγγελίες
|

ID

7 Προϊόν(τα)

 1. Ηλεκτρονική ζυγαριά SM-5100 B 30 κιλά της Digi

  1.685,16 €

  Ηλεκτρονική ζυγαριά Digi χωρίς κολώνα, χωρητικότητας 15Kg/30Kg με βήμα ζύγισης 5g/10g.
  Διαθέτει 32 μνήμες και δυνατότητα σύνδεσης Ethernet.
  Ο ζυγός διαθέτει άδεια Υπ. Αν. για λιανικές πωλήσεις με αριθμό Φ2-1690 / 14-12-2009.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 2. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων ID DP-2158 Ρεύματος

  77,13 €

  Ανιχνευτής χαρτονομισμάτων απο την ID με εξελιγμένες δυνατότητες ανίχνευσης γνησιότητας καθώς και ευδιάκριτη οθόνη που δείχνει τα ελεγθέντα τεμάχια καθώς και το σύνολο τους.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 3. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων ID DP-2158 B Ρευματος / Μπαταρίας

  98,90 €

  Φορητός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων με πιστοποιητικό απο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ευδιάκριτο Display που απεικονίζει τα τεμάχια και το σύνολο τους. Αναγνωρίζει τα νέα χαρτονομίσματα του Ευρώ και δέχεται αναβάθμιση σε περίπτωση που προκύψουν νέα.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 4. Ανιχνευτής χαρτονομισμάτων DP-2258 ρεύματος της Id

  120,57 €

  O ΙD DP-2258 είναι ενας σύγχρονος ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων με δυνατότητα αναβάθμισης και ένδειξη τεμαχίων και συνόλου ελεγχθέντων χαρτονομισμάτων. Αναγνωρίζει το νέο χαρτονόμισμα των 5 Ευρώ και μπορεί να δεχθεί μπαταρία και αναβαθμίσεις για μελλοντικά χαρτονομίσματα. Διαθέτει πιστοποίηση απο την ΕΚΤ.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 5. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων ID DP-2268 Ρεύματος

  125,56 €

  Ανιχνεύστε εύκολα και γρήγορα χαρτονομίσματα απο διάφορες χώρες! Η συσκευή αναγνωρίζει Ευρώ, Δολλάρια, Λίρες Αγγλίες καθώς και Ρωσικά Ρούβλια. Δέχεται αναβαθμίσεις και είναι κατάλληλος για ανταλλακτήρια συναλλάγματος καθώς και για τουριστικές επιχειρήσεις.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 6. Ανιχνευτής χαρτονομισμάτων DP-2258 B ρεύματος / μπαταρίας της Id

  132,97 €

  Η γνωστή συσκευή ανίχνευσης χαρτονομισμάτων ID DP-2258 στην φορητή της έκδοση με ενσωματομένη μπαταρία για αυτονομία έως 10 ώρες και φορτιστή. Αναγνωρίζει το νέο χαρτονόμισμα των 5 Ευρώ και δύναται να αναβαθμιστεί για μελλοντικά χαρτονομίσματα. Διαθέτει πιστοποίηση απο την ΕΚΤ.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

 7. Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων ID DP-2268 B Ρεύματος / Μπαταρίας

  135,36 €

  Φορητό μηχάνημα ανίχνευσης πλαστότητας με την υπογραφή της ID! Αναγνωρίζει και Ανιχνεύει Euro, Usd, Gbp και Rub. Δέχεται αναβάθμίσεις και είναι κατάλληλος για επιχειρήσεις που χρειάζονται μια φορητή συσκευή ανίχνευσης πλαστών που να αναγνωρίζει πολλά νομίσματα.

  Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το προϊόν

7 Προϊόν(τα)

Ψάχνετε προϊόντα ID Μήν ψάχνετε αλλού - όλα υπάρχουν στο pointofsale.gr. Στην γκάμα προϊόντων του οίκου ID περιλαμβάνονται Ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων, Καταμετρητές χαρτονομισμάτων, Καταμετρητές κερμάτων και παρεμφερής εξοπλισμός. Στην multisystems αναλαμβάνουμε service και υποστήριξη για όλη τη γκάμα προιόντων της ID.