Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τηλεφωνικές παραγγελίες
|

Χρειάζεστε εγκατάσταση για τον εξοπλισμό σας ;

Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση, συντήρηση, παραμετροποίηση ακόμα και την εκπαίδευση του προσωπικού σας για όλες τις συσκευές που διαθέτουμε. (Ακόμα και αν δεν τις έχετε αγοράσει απο εμάς). Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό εργαστήριο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πιστοποιήσεις απο τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής συστημάτων.

Τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας μπορούν να δώσουν λύσεις ακόμα και στις πιό εξειδικευμένες μηχανογραφικές ανάγκες ενώ έχουν υλοποιήσει επιτυχώς χιλιάδες λύσεις για λογαριασμό των πελατών μας όσο σύνθετες και αν είναι αυτές. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να έχετε "δεί κάπου" είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, που να μην είμαστε σε θέση να την υλοποιήσουμε. Το πιό πιθανό είναι να το έχουμε ήδη υλοποιήσει σε κάποιον άλλο πελάτη.

Η πόρτα μας στην επικοινωνία είναι πάντα ανοιχτή, να ακούσουμε προσεκτικά την ανάγκη σας και να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες λύσεις γι αυτήν, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας στο 211 1000 303.